Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η Τήνος στη Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (WORLD TRAVEL MARKET)

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                           Τήνος, 16/11/2016
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

Η Τήνος στη Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου  (WORLD TRAVEL MARKET)

Πραγματοποιήθηκε  η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου  (WORLD TRAVEL MARKET)  2016  από τις 7 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου. Στην έκθεση αυτή συμμετείχε ο Δήμος της Τήνου με εκπρόσωπο την κ. Βαλεντίνα Γαβριελάτου καθώς και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων «ΞΕΝΙΑ» με τον κ. Μιχάλη Κρητικό. Φιλοξενηθήκαμε, όπως και όλα τα νησιά, στο περίπτερο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που ομολογουμένως ήταν στημένο με ένα ιδιαίτερο τρόπο, θυμίζοντας πραγματικά νησιώτικη γειτονιά.
Ήταν συνεχώς γεμάτο από κόσμο και πάρα πολλοί δημοσιογράφοι αλλά και εκπρόσωποι γραφείων ζητούσαν υλικό και πληροφορίες για το νησί. Εκείνο που μπορούμε να πούμε τώρα, στη λήξη της Έκθεσης, είναι ότι ευελπιστούμε σε καλά αποτελέσματα για την Τήνο, παρόλο που η Μ. Βρετανία είναι μια πολύ δύσκολη αγορά.  Όπως είχαμε
υποσχεθεί και με τη βοήθεια των επαγγελματιών (τους οποίους θερμά ευχαριστούμε) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας  για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου φακέλου που περιείχε (ενδεικτικά) από διαμονή μέχρι  φωτογράφιση και επιμέλεια γαμήλιων εκδηλώσεων, έγιναν σημαντικά ραντεβού στον τομέα των γαμήλιων εκδηλώσεων με τα γραφεία Planet  Holidays (Weddings), Celebration Travel Group και Olympic Holidays που ήταν εξάλλου και ένας από τους βασικότερους στόχους μας.
Μπορούμε να πούμε ότι  ο  πληρέστατος φάκελος εντυπωσίασε τους αποδέκτες του, που υποσχέθηκαν, σε μια  καλή συγκυρία κορεσμού των συνηθισμένων γαμήλιων προορισμών, να βάλουν στο πλάνο τους την Τήνο. Επίσης  έγιναν  σημαντικά ραντεβού που αφορούν το οικογενειακό ταξίδι (Ιταλία), το γαστρονομικό τουρισμό (Γαλλία, Μ. Βρετάνια, Καναδάς) καθώς και για ενοικίαση πολυτελών καταλυμάτων Travelstaytion  (Μ. Βρετανία). Οι επαγγελματίες μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Αναστασία Δεληγιάννη.

Μπορούμε να πούμε ότι η Τήνος μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, κάνοντας αισθητή της παρουσία της στον τουριστικό χάρτη του Ν. Αιγαίου και οφείλουμε να είμαστε όλοι έτοιμοι και παρόντες για το 2017!!!








Share:

Categories

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Recent Posts

Unordered List

Theme Support